Status
Not open for further replies.

Light D Lamperouge

𝖂𝖍𝖆𝖙 𝕮𝖔𝖚𝖑𝖉 𝕳𝖆𝖛𝖊 𝕭𝖊𝖊𝖓
@Fujishiro as far as I can see it's not mechanical but his read on Mid.

@LANJI CUCKSMOKE I posted already why I found Larimo sus when YTW asked me. Can't quote it now, can't access my Pc.

@Yo Tan Wa my thoughts on this phase? I need to see where this goes. I agree with testing the WU and having a main wagon that's not Adam Fuji. I do feel like the game slowed down after that wu.

Vote lynch Marimo

ConquistadoR

The Rogue Prince
Η Marimo δεν διεκδικεί και έχουμε 3 ώρες πριν το EOD. επιτρέψτε μου να σας δώσω τις πληροφορίες που έχω.

Έχω μια βασική ικανότητα να σκοτώνω και προσπάθησα να τον χτυπήσω σήμερα και δεν έγινε τίποτα. μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε χαρακτήρες από τη σειρά naruto και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πήρα την πληροφορία ότι το tpein δεν είναι από τη σειρά naruto όταν το χτύπησα. αλλά εκείνη τη στιγμή μου είπαν ξεκάθαρα ότι «η δράση μου απέτυχε». αλλά αυτή τη φορά δεν έλαβα καμία τέτοια ειδοποίηση και το tac επιβεβαίωσε ότι η ενέργειά μου υποβλήθηκε σε επεξεργασία. που σημαίνει ότι το marimo προέρχεται από τη σειρά naruto και πιθανότατα είναι αποβράσματα που έχουν ασυλία στη βασική ικανότητα θανάτωσης.

ConquistadoR

The Rogue Prince
Η Marimo δεν διεκδικεί και έχουμε 3 ώρες πριν το EOD. επιτρέψτε μου να σας δώσω τις πληροφορίες που έχω.

Έχω μια βασική ικανότητα να σκοτώνω και προσπάθησα να τον χτυπήσω σήμερα και δεν έγινε τίποτα. μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε χαρακτήρες από τη σειρά naruto και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πήρα την πληροφορία ότι το tpein δεν είναι από τη σειρά naruto όταν το χτύπησα. αλλά εκείνη τη στιγμή μου είπαν ξεκάθαρα ότι «η δράση μου απέτυχε». αλλά αυτή τη φορά δεν έλαβα καμία τέτοια ειδοποίηση και το tac επιβεβαίωσε ότι η ενέργειά μου υποβλήθηκε σε επεξεργασία. που σημαίνει ότι το marimo προέρχεται από τη σειρά naruto και πιθανότατα είναι αποβράσματα που έχουν ασυλία στη βασική ικανότητα θανάτωσης.
@Ratchet

ConquistadoR

The Rogue Prince
''
Marimo looks pretty bad to me. He's the only one who voted on both phases of the day without being there. Almost as if he voted for his Mafia team's premeditated misslynch and rolled it out all along. I also have some information about him based on one of my story phases(?) today, and I want him to claim that.

''

''
Claim your roles and abilities @Marimo_420 ''

Mid the chad.
@Ratchet

ConquistadoR

The Rogue Prince
Το TAC διευκρίνισε τώρα στο PM ότι δεν θα λαμβάνω ειδοποιήσεις πάντα εάν η δολοφονία αποτύχει. Ωστόσο πήρα ένα όταν στοχοποίησα τον Τ Pein.

My vote is on Marimo. Wanted to see where it would go. But nothing much happened. Though I gotta note how the wagon won't grow at all. I've asked people to put some votes but only Mango did and for like 10 minutes.

Since Marimo is still inactive not sure what the lynch would yield. So currently I don't know. Will decide on it when I get back.

Hby?
feels more like an activity lynch rather than you having much of a basis at all
in a 3 day phase if your inquisition stalls at the inactive light
yes i will put myself on the line here, this isnt a great lynch in terms of info or even in reason .

Who's main culprit so I can bandwagon eod?

VOTE LYNCH FUJI.

he's too care free

Status
Not open for further replies.