Yoshioka Seijuroone pisu tartışmak... bfff yani. ne saçma sapan bir manga ya. ft başlayalım bence hepimiz ona yönelelim.
low low şeyler. :(
Ichiro MiyataBen güncele ara verdim.Forumda kendimi banlattırdım valla şubat ayına kadar.Sıktı artık her hafta bekleyip boş bölüm okumak.Wanoya da ayrı gıcığım zaten.85 bölümdür bizimkileri doğru dürüst savaşta göremedik yahu.
Yoshioka SeijuroBen sınırsız attırdım. büyük ihtimal kf de hala oda tanrı luffy peygamber şeyleri devam ediyordur hiç çekilmez yea.
ya ben wano yu diğer arclara göre dolu geçiyor diye seviyorum da bir ağırlığı kalmadı yani gözümde serinin. fairy tail final arcını okuyorum o da bundan 2-3 tık daha ciddiyetsiz işte. çok bi fark yok.
Ichiro MiyataSen sınırsız mı attırdın bak bu kötü olmuş.Orda seninle konuşmak gayet keyifliydi :D KF güzel forum şahsen ben seviyorum.Özellikle buraya,önceden de oroya kıyasla daha güzel olduğunu düşünüyorum her konuda.Fanlık hep oluyor tabii.O da ayrı eğlenceli oluyor.Kata fanlığı yapıyorum diye linç de yemiştim zamanında sonuçta xd.Adım Kaido korsanları haterına da çıktı sonrasında :D
BaboonMihawkRiful bunu beğendi. Fairy tail başlayın.
Ichiro MiyataRiful Kaido tarafını gömmekle suçluyordu beni.Bu Jack ne yaptı sana diyordu bana :( Fairy tail'ı mangasında atlayarak okuyarak bitirmiştim.Animesinde de 2.sezonu bitirdim.3.sezondan 1,2 bölüm izlemişimdir sanırım.
BaboonMihawkKasım ayı bomboş geçecekmiş bu arada. Sadece 1 bölüm gelecek. Bende ara vereyim diye düşünüyorun.
Yoshioka SeijuroYok cnm kimseye bişi demiyom da gece gündüz sanji mi gavat zoro mu gavat muhabbetinden sıkıldım ya. Seri Yeni Dünya için zirve zamanlarını yaşıyor ama her şey çok meh yani tartışcak bişi bulamıyom artık.
Senin fanlığın iyi ya tadında. Wankerlık seviyesinde görmedim hiçbir zaman. Bazı karakterleri hakisi yok diye güçsüz görebiliyorsun sadece o sıkıntı. o saçma yani bence bir. hakilerinin olmaması zamanlamayla ilgili
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.