Worstgen

Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Cahil Ertem seni .d
Capori
Capori
Monkey D Luffy
Monkey D Luffy
Sülemem😀 Sen önce neden Zoro fanboyluğu yaptığını söyle bakalım
Capori
Capori
Zoro fanboyluğu ile alakası yok , 2 random kişiymiş gibi konuşuyorsun.
Bak resimlerde çıktı , One Piece tarihinde gördüğümüz en büyük saldırı diyebiliriz bu saldırıya direkt olarak.
Dorry ve Broggy esinlenmesi de var zaten çokça... Bunu bir anlığına da durduran Zoro'yu övmezsek objektif olmamış oluruz , senin yorumlarda olduğun gibi :D Alpamis havası aldım senden ama yapmayın etmeyin , Luffy'den tiksindiriyorsunuz
zorojurou
zorojurou
çörekçi gibi..
Monkey D Luffy
Monkey D Luffy
Şimdi normalde o tiksinme kısımlarını gördükten sonra ben bu konuşmayı bitirirdim. Gerçekten daha neden öyle düşündüğümü anlamadan kararını vermişsin çünkü. Ama bir kez olsun açıklayayım. Bu adamların yaptığı temelde slash atmak zaten. Ki bunları yapanlar birisi Big Mom kılıç ustası değil, diğeri elinde topuz olan Kaido. İlerde biz kılıç ustalarından bu ikisinin yaptığı slashten daha büyük saldırılar göreceğiz.
Monkey D Luffy
Monkey D Luffy
Hatta Kaido'nun kendisinin bu slashten daha güçlü saldırıları vardır. Luffy'ye yaptığı saldırı bu iki slashten daha güçlü olabilir. Slash çok büyük(alan olarak) ama en güçlü demek çok saçma. Aynı WB'nin tsunami oluşturan saldırısı ile Akainu döven yumruğu gibi. Birisi alan olarak çok büyük ama ondan daha güçlü saldırısı var adamın. Bu da buna benzer. Ya da MF'de Mihawk'in en güçlü slashi gibi.
Capori
Capori
Bu sonuçta One Piece'in en güçlü saldırısı olduğunu değiştirmiyor.
İleride 3 tane amiral veya 700 tane korsan bir anda bir şey yapar veyahut bambaşka bir olay olur beni ilgilendirmiyor pek. Şu an izlediğimiz ve okuduğumuz kadarıyla One Piece'in en güçlü saldırısı olduğunu belirtmek gayet doğal bir olay.
Ayrıyetten tekrar söyleyeyim , bu saldırıyı One Piece'in 2 zirve ismi yapıyor.
Belirtmekte yarar var
Monkey D Luffy
Monkey D Luffy
En güçlü saldırı falan onu geçelim bence. Katılmıyorum. Alan olarak büyük desen tamam ama güç olayı bambaşka. İki imparator yapıyor ama kılıç ustalarının yaptığı şeyi yapıyorlar. Luffy bile eline kılıç altığında ufaktan slash oluşturuyordu Wano başında. Ki Kaido ve Big Mom kılıçustası bile değil.
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Ertemden konu nasıl buralara geldi yav.
J
Jodie
Derhal tüm Zoroculardan özür dile
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Zorocu olmasam dilerdim
J
Jodie
Daha da ağır konuşuyorum, Zoro Who bile alamaz demen lazım. Nasıl Çakarsın sen :(
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Peki özür diliyorum.Zoro Sasaki bile alamaz.
Top