Super Role Madness Fire Emblem Three Houses: Customize your character

?? What? Is this in reference to the Juice CFD? Cuz I definitely don’t regret that lol.

If you want to know who I think the direction should be today I’ve already stated I think Reloaded is hella scummy.

And I have Shui and Jay both moved down in my reads personally due to drop off + Alexis dying.

Most of the reads I made d1 and even now with Reloaded you’ve essentially shot down/disagreed with that I can recall so we haven’t exactly seen eye to eye this game despite me defending you from a possible lynch even after some early doubts.
you tend to target reloaded more when your scum.

mostly a reference to me being left alone to deal with the collective sheer incompetence of flower, MU alexis, and naomi and you're chilling asking me if my reads changed

i think reloady is town but i won't be able to defend him beyond a certain point if he doesn't pull his own weight
I mean I’ve already established my take on you for the most part, but if you want to try and get something going you know where my head is at.

EkkoLoJinx

Blade of Miquella
You know it’s not too late right lol.
im not all that sold they r scum, being useless isnt alignment indicative for them

the post i TR polar for in our chat is him arrogantly saying he's on a roll and his reads r good and should be considered yada yada. i just thought it was too brazen for scum polar to make

he scum reads me, prof, reloady, watson

hasn't talked to a single one of us and 3 of us where in the chat

what exactly can u do with this

im not all that sold they r scum, useless isnt alignment indicative for them

the post i TR polar for in our chat is him arrogantly saying he's on a roll and his reads r good and should be considered yada yada. i just thought it was too brazen for scum polar to make

he scum reads me, prof, reloady, watson

hasn't talked to a single one of us and 3 of us where in the chat

what exactly can u do with this
school chat timezone needs extension imo

I slept through it before could even use it.

Chwila, jeśli Ekko byłby przekierowany na siebie, przez osobę z Lance, to zobaczyłby siebie odwiedzającego siebie. Czyli ta teoria nie ma sensu.

Tracker, Watcher and Voyuer are similar but different roles.
1. can you share your thoughts on all the other relevant wagons yesterday that didn’t get lynched I.e Polar/Orca/Jay/Shui
Polar - sam nie wiem, jest na pewno bardziej aktywny niż w Naruto, ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie. Professor jako jego główny podejrzany jest trochę dziwny. Z tego co pamiętam, to zawsze ma dużo postów, niekoniecznie na temat gry, więc nie wiem dlaczego Polar uważa, że nagle jest to problem. Jeśli jednak jeden z nich okaże się mafią, nie sądzę, żeby drugi też był mafią. Nie ma sensu przyciągać uwagi do dobrze zakamuflowanego towarzysza. Nie sądzę również, że jest mafią razem z Ekko patrząc na dzień 1. Byłby lepszym kandydatem do zlinczowania D1 niż Juice, to na pewno. Patrząc tylko na niego, nie na relacje z innymi, w sumie nie mam się do czego doczepić. To co mówi ma sens.

Orca - ciągle uważam, że nastawienie wobec gingerbread nie ma sensu, kiedy w poprzedniej grze Orca też nastawił się podobnie przeciw Flower, przynajmniej podawał logiczne argumenty (kwestionowanie wyników detektywa, bycie indie bez znanego warunku zwycięstwa, zatrucie neeko (chyba, że myśle o Polar), itd). Tutaj głosuje na podstawie żartu. Może doszukuję się problemu, nie wiem. Na chwile obecną powiedział bym - mafia.

Jay/Insomnia/Raylle - na początku gry byłem przekonany, ze to miasto ale szczerze mówiąc, to mogło być spowodowane jej postawą wobec alexis i niczym więcej, na chwilę obecną nie mam silnej opinii, jeśli Reloaded jest mafią, to Raylle wygląda lepiej (ze względu na jego eod przede wszystkim)

Shu - nigdy nie widziałem go jako miasto, więc ciężko powiedzieć, póki co wydaje się inny niż w Naruto (mafia). W Naruto pierwszego dnia był bardziej analityczny, dociekajacy, itd. a potem zniknął. Tutaj wydaje się bardziej bezpośredni. Zgadywalbym miasto jeśli muszę, ale nie jestem przekonany.

2.Also what do u think of Alexis scumreads
Alexis2282AE: bittersweet > Shuijing > Crowned Witch > Charlie > Crowned Witch > Shuijing > Shuijing > Charlie > Shuijing > Raylle > Shuijing > Charlie > Raylle > Charlie > Shuijing> Charlie> Shuijing > Charlie > Shuijing > Raylle > Shuijing > Raylle

- Shu - ^
- Raylle - ^
- CW - według mnie to po prostu miasto
- York - nie pamiętam niczego złego na jej temat szczerze mówiąc, powiedzialbym miasto

to wszystko można sprowadzić do słowa vibe, nie robiłem iso ani nic z tych rzeczy