Chwila, jeśli Ekko byłby przekierowany na siebie, przez osobę z Lance, to zobaczyłby siebie odwiedzającego siebie. Czyli ta teoria nie ma sensu.
Tracker, Watcher and Voyuer are similar but different roles.
1. can you share your thoughts on all the other relevant wagons yesterday that didn’t get lynched I.e Polar/Orca/Jay/Shui
Polar - sam nie wiem, jest na pewno bardziej aktywny niż w Naruto, ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie. Professor jako jego główny podejrzany jest trochę dziwny. Z tego co pamiętam, to zawsze ma dużo postów, niekoniecznie na temat gry, więc nie wiem dlaczego Polar uważa, że nagle jest to problem. Jeśli jednak jeden z nich okaże się mafią, nie sądzę, żeby drugi też był mafią. Nie ma sensu przyciągać uwagi do dobrze zakamuflowanego towarzysza. Nie sądzę również, że jest mafią razem z Ekko patrząc na dzień 1. Byłby lepszym kandydatem do zlinczowania D1 niż Juice, to na pewno. Patrząc tylko na niego, nie na relacje z innymi, w sumie nie mam się do czego doczepić. To co mówi ma sens.
Orca - ciągle uważam, że nastawienie wobec gingerbread nie ma sensu, kiedy w poprzedniej grze Orca też nastawił się podobnie przeciw Flower, przynajmniej podawał logiczne argumenty (kwestionowanie wyników detektywa, bycie indie bez znanego warunku zwycięstwa, zatrucie neeko (chyba, że myśle o Polar), itd). Tutaj głosuje na podstawie żartu. Może doszukuję się problemu, nie wiem. Na chwile obecną powiedział bym - mafia.
Jay/Insomnia/Raylle - na początku gry byłem przekonany, ze to miasto ale szczerze mówiąc, to mogło być spowodowane jej postawą wobec alexis i niczym więcej, na chwilę obecną nie mam silnej opinii, jeśli Reloaded jest mafią, to Raylle wygląda lepiej (ze względu na jego eod przede wszystkim)
Shu - nigdy nie widziałem go jako miasto, więc ciężko powiedzieć, póki co wydaje się inny niż w Naruto (mafia). W Naruto pierwszego dnia był bardziej analityczny, dociekajacy, itd. a potem zniknął. Tutaj wydaje się bardziej bezpośredni. Zgadywalbym miasto jeśli muszę, ale nie jestem przekonany.
2.Also what do u think of Alexis scumreads
Alexis2282AE: bittersweet > Shuijing > Crowned Witch > Charlie > Crowned Witch > Shuijing > Shuijing > Charlie > Shuijing > Raylle > Shuijing > Charlie > Raylle > Charlie > Shuijing> Charlie> Shuijing > Charlie > Shuijing > Raylle > Shuijing > Raylle
- Shu - ^
- Raylle - ^
- CW - według mnie to po prostu miasto
- York - nie pamiętam niczego złego na jej temat szczerze mówiąc, powiedzialbym miasto
to wszystko można sprowadzić do słowa vibe, nie robiłem iso ani nic z tych rzeczy