Worstgen

Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Benim bölüm biriktirme düşüncemi baltalamış bu durum.12,13 bölüm birikir de toplu okurum diyordum.Hakisiz diye değil de genel olarak shichileri gömdüğüm oluyordu.Kaido tarafını da iyi gömdüm şimdi.O da bazı çok iddialı konuşan forumdaşlar içindi zaten.Ki şu anki bölümlerden sonra da gömmek mantıklı değil shichileri de diğerlerini de.Çok absürd olaylar olduğu için herkes değere bindi zaten fazlasıyla.
Yoshioka Seijuro
Yoshioka Seijuro
Kaido Shichibukai'lerin 7sini birden tek vuruşla alıyordu sözde ahauhuaha.

Şiçibukaylerin yanında Magellan'ı da gereksiz gömüyorsunuz bence, o adamın yaptığını Yonko + Amiralleri çıkart kimse yapamazdı.
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Magellan konusunda haklı olabilirsin.Ben kafamda Kata'nın,Marco'nun,King'in,Shiryu'nun falan bu adama yenileceğini düşünmüyorum ama sadece beklentim ve kendi yorumlamam bu.Oda'nın da bir çizdiği bir çizdiğini tutmuyor tabii bide.
Yoshioka Seijuro
Yoshioka Seijuro
Bu arada Law + Luffy + Kid 'in bence Kaido ya şansı olur ya düşük de olsa. Luffye power up gelecek zaten bi şekilde kınlar biraz olsun güçten de düşürdü.
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Şansı bence de olur.Ben Luffy'nin ileri silahlanmayı pekiştirmiş halinin Prime Ray seviyesi olacağını düşünüyorum.Üzerine p.up daha gelirse tek başına bile yenebilir zayıf düşmüş Kaido'yu.Luffy'nin şu anki halini diğer sağ kollardan bariz daha güçlü görüyorum.Gerçi Kaido'yu tam gücünde görmedik daha.Uyanış+hibrit formuyla beraber ne yapıcak bakalım.
Yoshioka Seijuro
Yoshioka Seijuro
Sizle konuşmayı özlemiştim Miyata-sempai yazdığınız iyi oldu. :) @BaboonMihawk sen de dahil.

Tower of God başlayabilirsiniz onu belki seversiniz. Sundukları şeyler 3 büyüklere benziyor biraz.
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Bakarım.2 gün önce Ahiru No Sora serisinin animesine başladım.Başları slam dunk havası verdi ama sonrasında o hava biraz bozuldu ama fena değildi.Mangası hala devam ediyormuş ona da bir bakabilirsiniz.
BaboonMihawk
BaboonMihawk
Mtde görmüştüm geçen seni @Yoshioka Seijuro :D. Orası da artık eskisi gibi değil gerçi.
BaboonMihawk
BaboonMihawk
Senseyin selamı var :D ulaşmaya çalışmış sanırsam.
Yoshioka Seijuro
Yoshioka Seijuro
Uncle Paulie#6564 ya discord adresim şu beni bi ekleyiversin. ya da ona ulaşabileceğim bir şey atarsa bakarım. ben de onu özledim. benim de selamlarımı ilet.
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Zoro ve Sanji bazen hem çok övülüyor bazen de çok yersiz gömülüyor.Şu anki kurguda bana göre Zoro ve Sanji'nin Denjiro,Drake,Ashura gibi adamlardan zayıf olmasının bir yolu yok.KF'deki yorumlara istinaden diyorum bunu.King'in atağından çizik yemeyen adam bir Sanji varken bide.
Yoshioka Seijuro
Yoshioka Seijuro
@BaboonMihawk Bu arada senin discord varsa sen de ekleyebilirsin konuşuruz.

@Ichiro Miyata Ya Miyata senpai olay övmek ya da gömmek değil olayı tamamen bu ikisinin çıkarına bağlayınca sıkılıyorum.

Sanji'yi Zoro'dan sadece 1-2 tık güçsüz görüyorum onun dışında yakınlardır. Denjiro belirsiz. Drake belirsiz. Aşura büyük ihtimal yc3.
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Ben şu anki Zoro'nun yc3lerden güçlü olduğunu net düşünüyorum enmayla beraber.Sanji'yi de yakın görüyorum Zoro'ya.Senle aynı şekilde.Jack'i tam gücünde muhtemelen daha hiç göremediğimiz için Ashura ve diğer kınların (İnu- Neko'nun sulong halleri hariç) yc3 seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.
Yoshioka Seijuro
Yoshioka Seijuro
Valla olabilir mümkün. Ama olmayabilir de.
BaboonMihawk
BaboonMihawk
3 Amiral vs Roger+WB konusunu sensey açarmısın diye rica etmişti :D
Yoshioka Seijuro
Yoshioka Seijuro
selam söyle Mr. Sensey'e...

Kral ve Baba alır ya büyük ihtimal, ama iki türlü de gider yani.
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Net Roger ve Baba alır.
Yoshioka Seijuro
Yoshioka Seijuro
Oda kişi sayısı ordü gücü gibi şeylere önem veriyor fodder olsa bile karşıdaki. +1 amiral çok şeyi değiştebilir. Ben de baba ve krala atarım.
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Queen Sanji için Germadan biri demiş.Kata Germa'dan İchiji'yi meyvesiz tekliyordu xd.Arc sonu Kuri'nin değerini anlar anlamayan bazı arkadaşlar :D
Ichiro Miyata
Ichiro Miyata
Reis senin adam ne yaptı öyle :D