Status
Not open for further replies.
CHAPTER 986:山田のオロチ

カバーページは、火の周りを祝う消防車の海賊、ロラスの乗組員、ポンドです。

ルフィとヤマトが逃げる。ルフィは、大和に乗組員を加わらせていないことを繰り返し述べている。ヤマトは入隊を主張し、もしそうなら彼の船の密航者になると脅迫する。

2人は、彼女がリュウリュウのミを食べたことを明らかにするブラックマリアによって停止されます:モデル:マメンチサウルス。彼女は全身をハキで覆い、2人を攻撃します。

ブラックマリア:「あなたを見つけた」
大規模な肉食恐竜が突然首に黒いマリアを刺したとき、大和は攻撃からの瓦礫のどこにも見られません。ヤマトが竜竜ノミを食べていたことが判明:モデル:ティラノサウルス・レックス。ルフィは2つの戦いを見ている間、すべてのスター目をされます。

その間、式典でオロチはまだ生きています。完全な山田のオロチの形をしているが頭が1つ少ない彼を見ている。その結果、オロチには目覚めた動物園があり、彼の果実は死ぬまでに7回斬首されても生き残ることができることが明らかになりました。

おろち:「この街道の意味は?」

山田のオロチの実の力に、海道はとても驚いています。
カイドウ「あなたはこの間ずっと迷惑でした。おろち。あなたは臆病者であり、敗者です。あなたは私の計画には場所がありません。」

海道は別の頭を切り落としました。オロチは彼の果物を無効にし、消えます。章は、彼がオロチをトビロッポや災害に連れて行った人は誰でも宣伝すると言って、カイドで終わります。
来週休憩。

CHAPTER 986:山田のオロチ
カバーページは、火の周りを祝う消防車の海賊、ロラスの乗組員、ポンドです。​
ルフィとヤマトが逃げる。ルフィは、大和に乗組員を加わらせていないことを繰り返し述べている。ヤマトは入隊を主張し、もしそうなら彼の船の密航者になると脅迫する。​
2人は、彼女がリュウリュウのミを食べたことを明らかにするブラックマリアによって停止されます:モデル:マメンチサウルス。彼女は全身をハキで覆い、2人を攻撃します。​
ブラックマリア:「あなたを見つけた」​
大規模な肉食恐竜が突然首に黒いマリアを刺したとき、大和は攻撃からの瓦礫のどこにも見られません。ヤマトが竜竜ノミを食べていたことが判明:モデル:ティラノサウルス・レックス。ルフィは2つの戦いを見ている間、すべてのスター目をされます。​
その間、式典でオロチはまだ生きています。完全な山田のオロチの形をしているが頭が1つ少ない彼を見ている。その結果、オロチには目覚めた動物園があり、彼の果実は死ぬまでに7回斬首されても生き残ることができることが明らかになりました。​
おろち:「この街道の意味は?」​
山田のオロチの実の力に、海道はとても驚いています。​
カイドウ「あなたはこの間ずっと迷惑でした。おろち。あなたは臆病者であり、敗者です。あなたは私の計画には場所がありません。」​
海道は別の頭を切り落としました。オロチは彼の果物を無効にし、消えます。章は、彼がオロチをトビロッポや災害に連れて行った人は誰でも宣伝すると言って、カイドで終わります。​
来週休憩。​
Source? We haven't had a non Korean initial spoiler in months, let alone on monday

Last edited:
Source? We haven't had a non Korean initial spoiler in months, let alone on monday

According to this:

- Orochi survives the way many of us thought: He has 8 heads and can survive 7 decapitation

- Yamato has the T Rex devil fruit (would be totally convinced shes the "Ace" all things considering, its the most "popular"/considered the most powerful dinosaur in popular culture.

- Black Maria has the Mamenchisaurus fruit (like Queens but "worse" id say), can use CoA.

- Yamato wants to join, Luffy refuses. She insists she will stowaway if she has to.

- Kaido cuts off another orochi head. Orochi escapes.

- Kaido basically adding Orochi to the promotion "list" to Tobi Roppo/Calamity, as would capturing Yamato.
Not months. Korean spoilers just stop a while ago.

According to that spoiler last page:

- Orochi survives the way many of us thought: He has 8 heads and can survive 7 decapitation

- Yamato has the T Rex devil fruit (would be totally convinced shes the "Ace" all things considering, its the most "popular"/considered the most powerful dinosaur in popular culture.)

- Black Maria has the Mamenchisaurus fruit (like Queens but "worse" id say), can use CoA.

- Yamato wants to join, Luffy refuses. She insists she will stowaway if she has to.

- Kaido cuts off another orochi head. Orochi escapes.

- Kaido basically adding Orochi to the promotion "list" to Tobi Roppo/Calamity, as would capturing Yamato.

Edit: Take with a grain of salt guys, if real it only sounds like half the chapter tbh

Last edited:
Status
Not open for further replies.