Spoiler One Piece Film "RED" Spoiler Discussion Thread.

Rottkins

✯ ✧ 𝔾 𝕠 𝕕 𝕠 𝕗 𝕃 𝕚 𝕖 𝕤 ✧ ✯
:queenmoji:AYYY COMPANY WHAT MAKES SUBS TO ANIME MOVIES FOR MY COUNTRY ADDED RED SO PROBABLY I WON'T HAVE TO DRIVE TO GERMANY TO WATCH THAT MOVIEEE

H

Herrera95

So Oda is dehyping Admirals more and more?

Maybe Admirals are not final villains and maybe not even next villains.

Maybe none Strawhat will ever face an Admiral again.

Admirals will be Revolutionaire Army enemies.

F

Formerly Seth

:queenmoji:AYYY COMPANY WHAT MAKES SUBS TO ANIME MOVIES FOR MY COUNTRY ADDED RED SO PROBABLY I WON'T HAVE TO DRIVE TO GERMANY TO WATCH THAT MOVIEEE
Jeśli mówisz o wbijam to od razu ci mówię że RED się pojawi dopiero po premierze na Blu-Ray.

Chyba że mówisz o Shindenie czy innej przehypowanej stronie, tam to nawet CAM nie raz tłumaczą i napisy dają xD.

Rottkins

Jeśli mówisz o wbijam to od razu ci mówię że RED się pojawi dopiero po premierze na Blu-Ray.

Chyba że mówisz o Shindenie czy innej przehypowanej stronie, tam to nawet CAM nie raz tłumaczą i napisy dają xD.
nie nie nie, chodzi mi o firmę co tłumaczyła np Jujutsu Kaisen episode 0 co był u nas w kinach, Piece of Magic się nazywa jak dobrze pamiętam. Dużo osób aktualnie spekuluje, że jeśli film Dragon Ball okaże się w polsce sukcesem to Red też dostanie swoje miejsce u nas w kinach.

So Oda is dehyping Admirals more and more?

Maybe Admirals are not final villains and maybe not even next villains.

Maybe none Strawhat will ever face an Admiral again.

Admirals will be Revolutionaire Army enemies.
They never were the final villains. Luffy has already surpassed them. Whats the point of Luffy facing final villains who are all weaker than him.

Admirals will have their moment and show some feats but the real big threats and villains are BB and IM.

F

Formerly Seth

nie nie nie, chodzi mi o firmę co tłumaczyła np Jujutsu Kaisen episode 0 co był u nas w kinach, Piece of Magic się nazywa jak dobrze pamiętam. Dużo osób aktualnie spekuluje, że jeśli film Dragon Ball okaże się w polsce sukcesem to Red też dostanie swoje miejsce u nas w kinach.
Dragon Ball jest/był uwielbiany w Polsce, zobaczymy jednak jak to będzie gdyż animacja w tym filmie jest dosyć specyficzna.

F

Formerly Seth

fakt, animacja może odepchnąć fanów klasycznego Dragon Balla. Miejmy nadzieje jednak, że Film Red się po mimo wszystkiego dostanie do naszych kin.
Życzę powodzenia w takim razie. Przynajmniej nie musiałbyś czekać na Blu-Ray bądź oglądać za granicą xD. Powiem ci jednak że może to być słaby pomysł, RED jest strasznie, hmm do czego by to porównać. Takie giga musicale coś.

To nie jest film dla ludzi którzy szukają ekscytacji w One Piece, jakichś rozwinięć historii itd.

Tak po prostu, jest żeby był.

Rottkins

Życzę powodzenia w takim razie. Przynajmniej nie musiałbyś czekać na Blu-Ray bądź oglądać za granicą xD. Powiem ci jednak że może to być słaby pomysł, RED jest strasznie, hmm do czego by to porównać. Takie giga musicale coś.

To nie jest film dla ludzi którzy szukają ekscytacji w One Piece, jakichś rozwinięć historii itd.

Tak po prostu, jest żeby był.
a dziękuje, dziękuje. Od samego początku spodziewałem się musicalu, gdzie na początku myślałem, że zobaczymy bitwę kapel itp z jakimiś solo Brooka lub jakimś dzikim wokalej Usoppa i Jinbeia, bazując tu na ich aparycjach itp. W sumie jak tak teraz myślę to zdaje mi się, że musicalowość filmu dało mu przewagę w sondażach popularności i sprzedawalności + ADO będąca odpowiedzialna za muzykę, co ma nie małą rzeszę fanów. Poza tym wiem, że jest tam jedna scena z Yasoppem jaką muszę zobaczyć na ekranie kinowym z sensowniejszym tłumaczeniem niż moje xD

H

Herrera95

admirals already got dehyped since marineford, why so surprised?
Don't think Admirals were dehyped at Marineford. Yonkos got more hype only that.
They never were the final villains. Luffy has already surpassed them. Whats the point of Luffy facing final villains who are all weaker than him.

Admirals will have their moment and show some feats but the real big threats and villains are BB and IM.
Then one more time Luffy statement about beating any Yonko or Admiral in order to be PK goes down for nothing.

H

Herrera95

man kizaru literally afraid of Beckman's gun lmao
"literally afraid" he moved while being threatned by Beckman. Kizaru didn't gave a fuck about Beckman's gun. He attacked Luffy anyway.

Marines just stopped fighting after Mihawk left Marineford. That's the reason Sengoku is finishing the Marineford War.

In fact Marines winning that war is a huge hype. Not for Admiral but Marines as a whole(Shichibukai included). Or World Governament if you prefer.

"literally afraid" he moved while being threatned by Beckman. Kizaru didn't gave a fuck about Beckman's gun. He attacked Luffy anyway.

Marines just stopped fighting after Mihawk left Marineford. That's the reason Sengoku is finishing the Marineford War.

In fact Marines winning that war is a huge hype. Not for Admiral but Marines as a whole(Shichibukai included). Or World Governament if you prefer.
lmao they stop fighting after RHP interfered, Mihawk left because RHP. Blackbeard stoped because of RHP.